o5M blogja

A blogom sok mindenről szól, igazából egy kategóriába sem tudnám besorolni. A belőlem ömlő gondolatok tárhelye ez. Ha érdekel az én látáspontom, vagy meg akarsz ismerni, akkor olvasd!

Linkblog

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Választások. Válassz. Melyik szart választod?

2010.03.19. 20:21 | o5M -> Bradács András | Szólj hozzá!

Választások. Válassz! Melyik szart választod? Hülye magyar vagy ezért tuti hogy választani fogsz.

Kérdezték tőlem, hogy miért szídom én az összes pártot, valakit választani kell, szerintük ez a jó, meg az a jó, mer ez ezt ígért, az azt. Szerintem itt kezdődik a probléma és itt végződik a gondolkodás.

Hány választásnál volt az, hogy az adott párt ígérgetett fűt-fát? Hány olyan párt volt aki a megválasztása után meg is tartotta azok nagyrészét? Potenciális jelöltek:

Fidesz (+KDNP - "Lopjunk együtt" program): Róluk sokszor hallom, hogy a kisebbik rossz. Ők úgy próbálnak lopni, h teremtenek valamit amiből van lopni. Legalábbis anno ez volt. Vagy csak úgy látszott. Még amikor ők voltak kormányon eléggé gyerek voltam, nem értettem mi van, viszont anyám mesélt dolgokat. És amiket terveznek azok alapján ismét nagyon jó választás lesz. A vállalkozóknak éri meg. A nyugdíjasoknak nem. Kedves Orbán Viktor úr úgy gondolta, hogy az idősek le vannak szarva, végülis nem az ő pénzükön (mármint az akkori korosztály aki dolgozott) tanítatták anno. A kommunista rendszer rossz volt. Ő sem volt KISZ tag...

Jobbik: Amolyan újvagyunk, jók leszünk párt. Erősen nemzetszocialista, ami nem gond. Csak ez mellé rasszista is (igen nyilvánosan rasszistázok, akit zavar az ne olvassa tovább, mer lassan a cigányozás elfogadott a rasszisztázás meg nem illik [tiszta South Park:D niggeres. anno azok viccnek szánták... MO-n megvalósul...]). Oldalukon külön rovatot kapott a cigánybűnözés. Mert az "Igenis létezik"! Meg szerb, meg zsidó, meg román, meg minden... magyar az nem. Meg ők is tisztességes, becsületes emberek. Vezető személyiségek: Vona Gábor, Morvai Krisztina, aki mindig oda áll, ahol a kakaót osztogatják.

MSZP: Volt már egy mocskosszájú elnökünk, volt egy libapásztor is. Mi kell még? Az MSZP-ből amugy is elege van az embereknek. Bár van aki úgy van vele, h próba-szerencse, eddig szar volt hátha majd most. Hát szerintem ez sem lesz jó. Jelölt: Mesterházy Attila.

Az én választásom: Én egy külön rublikát rajzolok majd a szavazólapra. És mellé írom, hogy "Takarodjon az összes, vagy akasszuk fel őket!" X. Azt mehet is.

Szívem szerint az összes politikust leváltanám, elkoboznám a lopott pénzüket, kifizetném belőle az ország dolgait, aztán minden megyéből 2-2 ember választanék be a parlamentbe, hogy ha az egyik beteg akkor a másik mehessen be paszián... dolgozni. Azok között választani minisztereket. Semmi pártrendszer. Nem sok értelme van.

DE REMÉLEM A TANULSÁG MEGVAN! VÁLASSZ!!!!!

A bejegyzés trackback címe:

https://o5msblog.blog.hu/api/trackback/id/tr751853162

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása