o5M blogja

A blogom sok mindenről szól, igazából egy kategóriába sem tudnám besorolni. A belőlem ömlő gondolatok tárhelye ez. Ha érdekel az én látáspontom, vagy meg akarsz ismerni, akkor olvasd!

Linkblog

Naptár

május 2024
Hét Ked Sze Csü Pén Szo Vas
<<  < Archív
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31

Friss topikok

Néhány dolog ami felb*ssza az agyam

2010.03.27. 20:35 | o5M -> Bradács András | Szólj hozzá!

Szépjót mindenkinek!

Most néhány dolgoról szeretnék szólni ami miatt olyan szinten ki tudok akadni amikor meglátom, hogy szét tudnám verni az előttem lévő dolgokat.

Politika

Kedves Birkák! Köszöntök mindenkit a képmutatás, az ígérgetés és a bűnözés országában. A választások közeledtével rendesen fel tudják kúrni az agyam. Mindenki megint ígérget fűt-fát, tejben-mé(s)zben folyó Kánaán-t, ingyen levegőt, stb. Mint a nép tagja megkérdezném: KI A FASZOM ÉRDEKEL, HOGY MIT ÍGÉRTEK? CSINÁLTOK IS MÁR VALAMIT MELLÉ? Az MSZP már elvesztette a bele vesztegetett hitet. A Fidesz mindent megtesz, hogy most újra lophasson. Viktor bá már megint megakarja mondani/mutatni a tutit. A Jobbik pedig képmutatósat játszik. Vona a nemzetvezető "énvagyokajani" mentalitással mondja, hogy ő bizony megmutatja mit kell csinálni! A rendőr szóban az 'r' betűt 'cs'-re cserélné, mert máris Jobb-an muat. TV2, RTL mehet a levesbe, mer így lesz Jobb (van sok olyan dolog amiben egyet értek vele, de egész nap Fankadeli klippeket sem lehet nézni). Morvai is pofázik a kinyalt seggével, ő is enni akar a kondérból. Majd most ők megmutatják.  HÁT A JÓ KURVA ÉLET BASZNA MEG ÚGY TITEKET, AHOGY A TÖBBI SZERENCSÉTLENT MEGBASZTA EBBEN A KIBASZOTT ORSZÁGBAN!

Mi a faszt tudtok ti egyáltalán az életről? Éltetek ti egyszer is olyat, hogy a szomszédba mentér kajáér, mer neked már nem volt? Gondolom... Én annak örülök, hogy lyuk van a seggemen, meg kapok valami melót amiből tudok annyit előrelépni az álmaim terén, hogy ne csak az legyen, h "ezt kellett volna csinálnom", hanem h "ezt csináltam". NEM TUDTOK SEMMIT! Ne akarjatok okoskodni!

Cigányvérű családból származom. Az őseimig visszamenőleg mindenki végigdolgozta a kibaszott életét. Mit kapott érte? Nagyapám hónapokig nem látta a gyerekeit és a feleségét, mert dolgoznia kellett. Anyám 14 évesen már gyárban dolgozott, majd később a rendőrségen, ahol sikerült megnyomorodnia. Tisztelt Orbán úr! Tőle akarnád elszedni te a megélhetést. Te, aki egész életében egy fűszálat nem tett arrébb. Tisztelt Vona úr! Te akarsz neki erkölcsi értékekről dumálni, ígérgetni? Van pofátok? HÁT KAPJA BE AZ ÖSSZES ROHADT SZEMÉTLÁDA AKI AZ ORSZÁGON MEGGAZDAGODOTT, ÉS MOST MEG POFÁZIK!

ÉS TI BIRKÁK, ezt mind bevesziktek. Éveken keresztül szívták a véretek. És még mindig hagyjátok. És...

Társadalom

... hagyjátok azt is, hogy egymás ellen fordítsanak és megosszanak titeket. Cigányok a magyarok ellen, azt aggyá' neki, mi meg lopunk!

Te 14 éves kis csicska geci, aki a fórumokon írogatsz, mit tudsz te a cigányokról vagy a zsidókról? Láttál te már egyet is élőben? Milyen adódból élnek? Milyen adót fizetsz te? Amúgy anyu megvette az új hajvasalót amit kértél? Vagy nincs is hajad? Magyar vagy? Igen? Te is hasonlítasz egy mongolra? Mi a neved? Geselschaftzspiele Józsi? Magyar rockot meg repp-et hallgatsz? Hányan voltak a hét vezérek? Nemtudod még ezt sem. Akkor kuss, nyiss ki egy könyvet és olvass! Teszed le a Mein Kampf-ot! Az még nem neked való, azt sem tudod miről szól. Majd ha lesz eszed, amivel felfogod, hogy mi van körülötted és túljutsz a bőrszíneken. Nah majd akkor olvasd el...

Nem elég, hogy etnikai téren megosztanak titeket, választás terén is... Te egy geci MSZPs vagy, rohadt kommunista fasszopó! Te narancsos Zsidesz zsidóbérenc! Te meg szkinhed geci Jobbikos, rohadt rasszista állat! Gratulálok! Divide et impera ("Oszd meg és uralkodj" aki nem figyelt töri órán: Az elv értelmében az ellenfelek közül egyeseknek ígérve valamit, míg a többieknek nem, soraik megbonthatóak, így külön-külön könnyebben legyőzhetőek, illetve ellenőrzés alatt tarthatóak.)! NEM VESZITEK ÉSZRE? ZOMBIK LETTETEK? HÁT BAZMEG... NEM IGAZ...

Zene

"Mivan te majom? Mit hallgatsz rokkot geci? De egy szar vagy..." "Mér és te mi vagy faszarcú? Mer a te diszkóshited kurvára jó..." "Tróger rapper, szopja ki a faszoma  niggerbérenc!"

Gratulálok ismét. Mások zenei, öltözködési és stílusbeli elemeinek leszólása. Az egy dolog, hogy nem bírsz valakit, vagy valamit. De mért kell attól leszólni? Ez kb olyan ált. iskola 3 osztály. Nekem ez nem tetszik, és ez szar. Jó rendben van. De a másiknak tetszik. Fogadd el... Amikor ilyenekből verekedés van akkor kb 2 csorda majom szintjén viselkedtek! Sok sikert!

Végszó

Nah máris könnyebb! Meg lettem könnyebültetve... A macska is fel lett mászva a fára. Mosmár jobb... Nem úgy h Jobb. Csak jó....

Peace

A bejegyzés trackback címe:

https://o5msblog.blog.hu/api/trackback/id/tr641873663

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása